10% KORTING OP UW EERSTE BESTELLING. MELD U AAN.

10% KORTING OP UW EERSTE BESTELLING. MELD U AAN.

UW MERK.
OP UW MANIER.

Bouw en lanceer uw eigen professionele, natuurlijke en ethische beauty merk met de eersteklas Private Label formules. Laag risico, lage kosten en lage minimale bestelhoeveelheden. Test of koop uw producten voor snel, gestroomlijnd succes.

Wie Wij Zijn

Private Label is een toonaangevende fabrikant in de zonloze bruiningsindustrie en ondersteunt met trots vele ondernemers over de hele wereld die met ons samenwerken om hun schoonheidsmerken op te bouwen. Wij zijn een volledig veganistisch, wereldwijd bedrijf dat alleen gebruikmaakt van eersteklas ingrediënten en milieuvriendelijke verpakking. Ons trotse Australische erfgoed is al tientallen jaren actief in de schoonheids- en bruiningsindustrie, en geeft klanten de mogelijkheid om kwaliteitsproducten van één van de meest innovatieve laboratoria eigen te maken. Probeer uw testers vandaag nog uit & word een Private Label partner.

Eersteklas Ingrediënten

Exclusieve toegang tot een innovatief en milieubewust laboratorium voor schoonheidsproducten.

PETA- gecertificeerd

100% Vegan met Natuurlijke DHA

Duurzaam Geproduceerde Verpakking

Gerecyclede Materialen

Meer informatie over mijn ingrediënten

Fast Track de Lancering
van UW Producten

Lanceer uw eigen productlijn in slechts twee weken. Wij creëren al tientallen jaren formules voor de schoonheidsindustrie. Profiteer onmiddellijk van onze ervaring met eersteklas vloeistoffen gemaakt van de hoogste kwaliteit ingrediënten tegen de meest rendabele prijs.

Laag risico, lage kosten,
lage minimale bestelhoeveelheden

Onze bewezen White Label Collectie is de eenvoudigste manier om vol vertrouwen aan de slag te gaan. We bieden ook de laagste minimale bestelhoeveelheden voor de laagste prijs mogelijk aan. We veranderen onze prijzen niet, zodat u met zekerheid vooruit kunt plannen en kunt bouwen aan uw dromen.

Geen Verborgen Kosten
Geen Vaste Contracten

Geen vaste contracten. Geen verborgen kosten. Geen hoge opstartkosten of risico's. Met Private Label heeft u de volledige controle over uw merk. Wilt u uw eigen etiketten ontwerpen en printen? Geen probleem! Hulp nodig? Wij zijn er! U kiest hoe u met ons wilt werken. Het is uw merk, op uw manier.

Hoe het werkt

1

Shop onze
White Label
Collectie

2

Creëer uw labels en breng ze aan

3

Verkoop uw
eigen merkproducten

U heeft
DOELEN VRIJHEID POTENTIE WINST SUCCES

Verpak en verkoop uw potentie. Het lanceren van uw eigen beauty merk was nog nooit zo eenvoudig. Wij hebben het Private Label proces gestroomlijnd, eenvoudig, betaalbaar en efficiënt gemaakt voor haalbaar succes.

Wie Wij Helpen

1

Start-ups

Professioneel samengestelde private label schoonheidsproducten met
lage minimale bestelhoeveelheden en betaalbare kosten.

2

Salons & spa's

Creëer uw eigen winkelassortiment en maximaliseer uw winst door uw eigen beauty- en huidverzorgingsproducten te gebruiken en verkopen.

3

Gevestigde merken

Lanceer nieuwe en unieke producten voor uw geliefde merk om een concurrentievoordeel op de markt te behalen.

Waarom Kiezen voor Private Label?

 • Laag risico, lage kosten en lage minimale bestelhoeveelheden
 • Hoogwaardige ingrediënten
 • Hoog gewaardeerde white label producten
 • Lancering in slechts twee weken
 • Geen verborgen kosten of vaste contracten
 • Vrijheid en controle over merkproducten
 • Gestroomlijnde herbevoorrading van producten

Onze Producten Bevatten

 • Ingrediënten van Natuurlijke Oorsprong
 • Duurzame en Ethische Ingrediënten
 • Voedende Huidverzorgende Ingrediënten
 • Natuurlijke Conserveringsmiddelen

Onze Producten Bevatten Geen

 • Parabenen, Sulfaten of Ftalaten
 • Minerale Olie of Palmolie
 • Formaldehyde
 • Aluminiumzouten

Hoe Wij Ons Onderscheiden

Private Label vs ANDEREN
individuele testers in volledig formaat voor een lage prijs TESTERS verplicht bundels of sterk geprijsde proefverpakkingen bestellen
laag MINIMALE ORDERS gemiddeld tot hoog
laag PRIJZEN gemiddeld tot hoog
geen MINIMALE PRIJS vaak voor eerste aankopen en bulkbestellingen
geen CONTRACTEN verplicht een vast contract tekenen
online en gestroomlijnd voor snelle levering, testing en herbevoorrading BESTELLEN tijdrovend proces met verkoper en onbekende levertijd
zelf in de hand - maak gebruik van ons team of creëer uw eigen team LABEL ONTWERP labelontwerp vereist
30+ jaar INDUSTRIE ERVARING onbekend
altijd GEMAAKT IN DE VS soms

Van Onze Partners

Brittan Lyon

"Ik ben echt dol op dit private label bedrijf! Alle producten die ik heb geprobeerd hebben een mooie bruine basis. Ze verzenden vrij snel en de producten worden schoon geleverd. De dozen zijn mooi gelabeld en het is makkelijk om ongelabelde producten niet door elkaar te halen. Ze zijn er altijd voor ondersteuning en vragen, elke vertegenwoordiger met wie ik heb gesproken heeft grote productkennis."

Christy Jo Lightfoot

"Ik heb veel private label bedrijven benaderd om mijn tanningbedrijf op te zetten en heb veel verschillende soorten producten getest.
Private Label viel niet alleen op door hun grote verscheidenheid aan productopties, maar hun bruiningsproducten waren mijn absolute favoriet.
Al hun producten zijn geweldig. Ik werk nu al een paar jaar met ze samen en hun klantenservice is net zo geweldig - ze reageren altijd snel en zijn erg behulpzaam. Ze hebben een heleboel bronnen voor degenen die nieuw zijn met het starten van een bedrijf of nieuw zijn in de bruiningsindustrie. Hun lage minimale bestelhoeveelheden helpen kleine bedrijven zoals ikzelf op weg. Ik raad ten zeerste aan om met hen samen te werken."

Mandy Langon

"Ik heb veel merken geprobeerd en niets was te vergelijken met de Coconut Water en Violet Dark formules. Private labeling heeft mijn bedrijf gered tijdens de pandemie. Het heeft ons merk naar een hoger niveau getild en onze klanten zijn er dol op. De kleuren passen bij alle huidtinten, dus ik maak me nooit zorgen over "oranje" klachten. We raden het 100% aan, het is het zo waard!"

Klaar om te Verkennen en Aan de Slag te Gaan?

Certificaten

SELECT YOUR REGION

qty.

or more info